Μια διαφορετική ελληνική σαλάτα

    Είναι χορταστική και θρεπτική σαν ένα πλούσιο γεύμα.

    Υλικά
    500 γραμμ. πράσινα φασόλια
    τριμμένη φέτα
    1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
    2 κ.σ. ελιές
    αλάτι, πιπέρι

    Για το ντρέσινγκ
    2 κ.σ. ελαιόλαδο
    2 κ.σ. χυμός λεμονιού
    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
    2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
    1/2 κ.γ. πάπρικα

    Εκτέλεση
    1. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μέχρι να δέσουν.
    2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, μαγειρεύετε τα φασόλια για 10' μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε καλά.
    3. Τα μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ, αλατοπιπερώνετε, περιχύνετε με το ντρέσινγκ και ανακατεύετε.
    4. Προσθέτετε την πιπεριά, τις ελιές και τη φέτα.

    facebook twitter Instagram