ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

  Βρείτε τον αριθμό που σας καθορίζει, προσθέτοντας την ημέρα, το μήνα και τη χρονιά της γέννησής σας μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό. Για παράδειγμα, αν τα γενέθλιά σας είναι στις 3 Αυγούστου 1981, ο προσωπικός σας αριθμός είναι το 3 (3+8+1+9+8+1=30, 3+0=3). Πατήστε πάνω στον προσωπικό σας αριθμό για να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.
   

  2

  Το κλειδί της χρονιάς κρύβεται στη λέξη «συνεργασία»! Η ικανότητά σας να συνδιαλέγεστε με τους άλλους θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά. Θα αρχίσετε σταδιακά να πετυχαίνετε τους στόχους σας, αν και στην πορεία θα συναντήσετε κάποιες καθυστερήσεις. Αν αισθάνεστε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε, ίσως είναι καιρός για συμβιβασμούς. Αυτή η χρονιά θα φέρει στη ζωή σας νέους φίλους, συνεργάτες και θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε διάφορα πράγματα. Οπλιστείτε με υπομονή και κατανόηση, προσπαθήστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το τέλος της χρονιάς ίσως κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, π.χ. για μια νέα οικονομική συμφωνία ή την αγορά ενός σπιτιού.

  Οι συναισθηματικές σας αντοχές θα δοκιμαστούν και ίσως να αισθανθείτε πιο ευάλωτες από ποτέ. Οι απογοητεύσεις δεν θα λείψουν και πρέπει να είστε προετοιμασμένες. Οι διάφορες αναποδιές θα σας δυσκολέψουν, αλλά να θυμάστε πως μόνο με σκληρή προσπάθεια θα ανταμειφθείτε. Φροντίστε να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και -γιατί όχι- ξεκινήστε μια ευχάριστη δραστηριότητα ή βρείτε ένα χόμπι. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή, άρα να είστε προσεκτικές με κάθε νέα γνωριμία, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα προκύψει!

  Το 2015 δεν ήταν και τόσο καλή χρονιά για τα οικονομικά σας, όμως προς το τέλος της καινούριας θα αρχίσουν να ανθίζουν. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τα προσωπικά σας. Οι δεσμευμένες μπορεί και να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθερες θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Το 2016 θα είναι δύσκολο, με τα συν και τα πλην, όμως στο τέλος το ισοζύγιο θα είναι θετικό ιδίως για τη σχέση σας, η οποία θα βγει πιο δυνατή μέσα από τις δοκιμασίες.

  facebook twitter Instagram