ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

  Βρείτε τον αριθμό που σας καθορίζει, προσθέτοντας την ημέρα, το μήνα και τη χρονιά της γέννησής σας μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό. Για παράδειγμα, αν τα γενέθλιά σας είναι στις 3 Αυγούστου 1981, ο προσωπικός σας αριθμός είναι το 3 (3+8+1+9+8+1=30, 3+0=3). Πατήστε πάνω στον προσωπικό σας αριθμό για να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.
   

  3

  Απ' ό,τι φαίνεται αυτή θα είναι η χρονιά σας! Η γοητεία σας βρίσκεται στα ύψη και τα όνειρά σας επιτέλους παίρνουν σάρκα και οστά. Ωστόσο θα χρειαστεί να αποδείξετε ότι έχετε τις αντοχές για να τα βγάλετε πέρα στις δύσκολες καταστάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Προσπαθήστε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα ανάμεσά σας θα γίνουν πολύ καλύτερα. Όσο για την κοινωνική σας ζωή, θα απογειωθεί και θα δείτε το άστρο σας να λάμπει. Θα δέχεστε συνεχώς προσκλήσεις για πάρτι και θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα νιώσετε ξανά δημιουργικές και ενθουσιώδεις. Οι περσινές απογοητεύσεις αποτελούν πλέον παρελθόν και φέτος είστε έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο! Καινούρια άτομα θα μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας, οπότε να είστε προετοιμασμένες να βιώσετε και λίγο δράμα...

  Αν θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά, πρέπει να μείνετε πιστές στα σχέδια και τις ιδέες σας και να δουλέψετε σκληρά. Αν είστε αναποφάσιστες σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, θα χάσετε πολύτιμο καιρό και στο τέλος δεν θα καταφέρετε τίποτα. Προσοχή όμως! Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, αλλά φροντίστε να του αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας. Ανανεωθείτε είτε κάνοντας μια αλλαγή στην εμφάνισή σας ή και στο χώρο σας. Ο περίγυρός σας ίσως προσπαθήσει να σας κόψει τη φόρα. Εσείς ακολουθήστε το ένστικτό σας, χωρίς να σκέφτεστε τις απόψεις των άλλων.

  Θα υπάρξουν πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που θα οφείλονται αφενός στις επιρροές των κοντινών σας ανθρώπων και αφετέρου στην τάση σας να βλέπετε τα πράγματα λίγο απαισιόδοξα. Γενικά στις σχέσεις σας θα επικρατήσει ένα δημιουργικό χάος - το έδαφος μάλιστα είναι πρόσφορο ακόμα και για απιστίες! Προσπαθήστε να παραμείνετε θετικές και αισιόδοξες και σίγουρα θα έχετε μια υπέροχη και δημιουργική χρονιά.

  facebook twitter Instagram