ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

  Βρείτε τον αριθμό που σας καθορίζει, προσθέτοντας την ημέρα, το μήνα και τη χρονιά της γέννησής σας μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό. Για παράδειγμα, αν τα γενέθλιά σας είναι στις 3 Αυγούστου 1981, ο προσωπικός σας αριθμός είναι το 3 (3+8+1+9+8+1=30, 3+0=3). Πατήστε πάνω στον προσωπικό σας αριθμό για να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.
   

  4

  Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα, ενώ όσα συμβούν κατά τη διάρκειά της θα σας κάνουν να εκτιμήσετε όσα έχετε κατακτήσει μέχρι τώρα στη ζωή σας. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις που θα βάλουν σε δοκιμασία τις αντοχές σας, οπότε θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και να οργανωθείτε κατάλληλα. Είναι απαραίτητο να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και να βάλετε τις ιδέες σας σε τάξη.

  Η αναποφάσιστη φύση σας θα σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων σας, γι' αυτό και είναι σκόπιμο να εντείνετε τις προσπάθειές σας ώστε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Όσο πιο σκληρά δουλέψετε τώρα, τόσο περισσότερα θα αποκτήσετε στο μέλλον. Φέτος, λοιπόν, απαιτείται από εσάς να εστιάσετε στην εργασία σας καταβάλλοντας περισσότερο κόπο και να περιορίσετε τη διασκέδαση. Αρκετά χαλαρώσατε πέρυσι, τώρα ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Αυτή η χρονιά θα έχει θετικό αντίκτυπο σε δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σας: από τη μια θα σας επιτρέψει να πάρετε το πάνω χέρι στα επαγγελματικά και από την άλλη θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένες, μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση από την πλευρά του συντρόφου σας, π.χ. για μια επισημοποίηση ή για την απόκτηση ενός παιδιού. Να θυμάστε ότι οι μικροκαβγάδες είναι συνηθισμένοι σε μια σχέση, οπότε κι εσείς μην κάνετε θέμα το παραμικρό! Από την άλλη ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον.

  Μπορεί τα σχέδιά σας να μην προχωρήσουν γρήγορα, αλλά μην το βάζετε κάτω. Δείτε τα πράγματα διαφορετικά και αναθεωρήστε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κρατήστε τους καλούς φίλους κοντά σας και διώξτε τους κακούς. Μετά την απογοήτευση, ανοίγει ο δρόμος της επιτυχίας για εσάς και έρχεται η ώρα της ανταμοιβής των κόπων σας. Προς τα μέσα της χρονιάς οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα βελτιωθούν αισθητά. Μην αφήσετε ωστόσο τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, αλλά συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας και κινηθείτε προσεκτικά γιατί η γενικότερη κατάσταση είναι ακόμα ρευστή. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας πριν πάρετε κρίσιμες αποφάσεις.

  facebook twitter Instagram