Το εκλεκτό κρέας που πρέπει να δοκιμάσετε

  Τι είναι αυτό που κάνει το βοδινό Kobe τόσο περιζήτητο; Την απάντηση δίνει ο ιδιοκτήτης των κρεοπωλείων «drakoulis meat Open Project» και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του περίφημου ιαπωνικού κρέατος στην Ελλάδα, Στράτος Δρακούλης.

  Το εκλεκτό κρέας που πρέπει να δοκιμάσετε

  Το περίφημο Kobe προέρχεται από ζώα που τρώνε τα πολυτελή γεύματά τους ακούγοντας κλασική μουσική, πίνουν εκτός από νερό και αρκετή μπίρα για να ξεδιψάσουν, ενώ τους κάνουν μασάζ με σάκε. Από εκεί μάλιστα πήρε το όνομά του και ο θρύλος του NBA Kobe Bryant, γνωστός για την αδυναμία του στο καλό φαγητό. Το Kobe είναι το μοναδικό κρέας που μπορεί να καταναλωθεί από ωμό έως well done, ενώ όσο υψηλότερη είναι η αναλογία του ενδομυϊκού λίπους του τόσο χαμηλότερο είναι το ποσοστό της χοληστερόλης του. Μπορείτε να το μαγειρέψετε όπως θέλετε χωρίς κανένα φόβο για το αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η φήμη του Kobe έχει πάρει μυθικές διαστάσεις.

  Σε τι διαφέρει όμως από τα άλλα κρέατα; «Το Kobe είναι απλώς το καλύτερο βοδινό στον κόσμο. Ο κύριος λόγος που ξεχωρίζει από κάθε άλλο είναι ότι το συγκεκριμένο κρέας είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων χρόνων φυσικής εξέλιξης του καλύτερου γόνου αναπαραγωγής. Επίσης τεράστιο ρόλο στην απαράμιλλη ποιότητά του παίζουν και οι εξαιρετικά αυστηροί κανόνες εκτροφής του», λέει ο Στράτος Δρακούλης.

  Πρόκειται λοιπόν για ένα σπάνιο κρέας που απευθύνεται σε όσους βλέπουν το φαγητό σαν εμπειρία που ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Και όποιος το δοκιμάζει βιώνει, πράγματι, αυτό το μοναδικό συναίσθημα. «Το Kobe είναι ένα κρέας φίνο. Το ίδιο και περισσότερο φίνα είναι η γεύση του. Η βελούδινη και υπόγλυκη επίγευσή του μένει αξέχαστη», περιγράφει ο Στράτος Δρακούλης, με πλήρη συναίσθηση της απόλυτης ποιότητας αυτού του μοναδικού προϊόντος, και κλείνει: «Είναι μεγάλη μου τιμή όσο και ευθύνη να διαθέτω αποκλειστικά στη χώρα μου το καλύτερο κρέας του κόσμου».

  Ιnfo: Βασ. Παύλου 103, Βούλα, τηλ. 210 8955655. Αγίας Σοφίας 90, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9320211, 210 9343087. Περιοχή Βρύση, Μύκονος, τηλ. 22890 23022, www.openproject.gr.

  facebook twitter Instagram