Χάσε περισσότερα από 8 κιλά βάζοντας «φωτιά» στο μεταβολισμό σου

  Μπες σε mood διακοπών με τέλεια σιλουέτα, ενδίδοντας στις αγαπημένες σου λιχουδιές και ελαττώνοντας την άσκηση. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, αυτό υπόσχεται το νέο πρόγραμμα απώλειας βάρους Metabolism Plan της Αμερικανίδας διατροφολόγου Lyn-Genet Recitas. Το ατού του; Σου δίνει τα εργαλεία να το σχεδιάσεις όπως σε βολεύει, δοκιμάζοντας ό,τι τραβάει η όρεξή σου!

  <p><strong>Οι μυστικοί εχθροί</strong><br /> Σε γενικές γραμμές, γράφει η Αμερικανίδα ειδικός, πίσω από κάθε μάταιο αγώνα να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας κρύβονται δύο παράγοντες:</p> <p>1. Οι
  1 / 5

  Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας να αδυνατίσετε, ο δείκτης της ζυγαριάς παραμένει κολλημένος εδώ και μήνες. Τι λάθος κάνετε; Ίσως δεν καταναλώνετε αρκετές θερμίδες, γυμνάζεστε υπερβολικά έντονα ή... τρώτε υγιεινά. Αυτή είναι η «αιρετική» θεωρία της Lyn-Genet Recitas, διατροφολόγου και δασκάλας της γιόγκα. Όπως υποστηρίζει στο νέο βιβλίο της The Metabolism Plan (Το Πλάνο του Μεταβολισμού, εκδ. Grand Central Life & Style), τα υποθερμιδικά πλάνα και η υπέρμετρη άσκηση καταπονούν τον οργανισμό, ωθώντας τον να επιβραδύνει το μεταβολισμό ώστε να προστατέψει τα ενεργειακά αποθέματά του.

  Επιπλέον, προσθέτει, δεν υπάρχουν αντικειμενικά «υγιεινές» τροφές, καθώς ό,τι ωφελεί κάποιον, μπορεί να βλάψει κάποιον άλλο, επιβαρύνοντάς τον με περιττά κιλά. Η εναλλακτική λύση που παρουσιάζει; Ένα διαιτητικό μενού που χτίζουμε σιγά σιγά, πάνω στις δικές μας ανάγκες και προτιμήσεις, πειραματιζόμενοι με πολλές διαφορετικές τροφές.

  facebook twitter Instagram