Έτσι θα νιώθεις τέλεια όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο

  Φούσκωμα, ναυτία, ακμή... Αυτά είναι μόνο λίγα από τα μικρο-προβλήματα που παρουσιάζονται συχνά όταν βρισκόμαστε στον αέρα. Και επειδή καμία δεν θέλει να φτάσει στον προορισμό της πρησμένη, αφυδατωμένη και με σπυράκια, βρήκαμε τα τοπ tips για να αντιμετωπίσεις τις ενοχλήσεις, να απολαύσεις το ταξίδι σου και να αποβιβαστείς όλο φρεσκάδα και ενέργεια.

  <p>φωτο: <a href= https://www.instagram.com/songofstyle/ target= _blank >@songofstyle</a></p>

  φωτο: @songofstyle

  1. Λέξη κλειδί: ενυδάτωση

  Μέσα στο αεροπλάνο η ατμόσφαιρα είναι ξηρή με αποτέλεσμα να νιώθεις το πρόσωπό σου αφυδατωμένο και τα χείλη σου σκασμένα. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι η ενυδάτωση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Απόφυγε τον καφέ και το αλκόολ και πιες νερό ή πράσινο τσάι κατά την διάρκεια της πτήσης. Για να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου προσπάθησε να μην βαφτείς και χάρισε στο δέρμα σου αυτό που χρειάζεται με την βοήθεια μιας καλής ενυδατικής κρέμας.

  2. Βάλε τέλος στην ακμή και τα σπυράκια

  Μπαίνεις στο αεροπλάνο με πεντακάθαρο δέρμα και βγαίνεις με σπυράκια και ερεθισμούς; Αυτό οφείλεται στην ατμόσφαιρα και τον αέρα που δεν ανακυκλώνεται στον χωρό. Φρόντισε να ταξιδέψεις με καθαρό πρόσωπο ή να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου όταν επιβιβαστείς και να προλάβεις την ζημιά με κάποιο καταπραυντικό προϊον. Μπορείς επίσης να "βοηθήσεις" την κατάσταση και μετά την πτήση με μια μάσκα detox που θα καθαρίσει σε βάθος το πρόσωπό σου.

  3. Αντιμετώπισε το φούσκωμα και την ναυτία

  Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαλαγούμε εντελώς από αυτήν την ενοχλητική παρενέργεια καθώς αυτή είναι φυσική αντίδραση του οργανισμού στην διαφορά πίεσης της ατμόσφαιρας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να την περιορίσουμε αποφεύγοντας το αλκόολ εν ώρα πτήσης και πίνοντας άθφονο νερό. Προσέχουμε επίσης τις τροφές που καταναλώνουμε πριν την πτήση αφού υπάρχουν ορισμένες όπως τα όσπρια, το μπρόκολο ή το κουνουπίδι που θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

  facebook twitter Instagram