Τα σωστά χτενίσματα (και προϊόντα) για σγουρομάλλες

  Αυτό το χειμώνα όλα επιτρέπονται στο hairstyling. Δες πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου για να μην περάσεις απαρατήρητη.

  Φωτογράφιση: Tony Kim, Κείμενο: Ροζίνα Κουρή
  <p><strong>Pin Up Girl: </strong>Σοφιστικέ και προχωρημένο, αυτό το χτένισμα αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στο hairstyling της σεζόν.</p> <p><strong>Συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα: <p><strong>Pin Up Girl: </strong>Σοφιστικέ και προχωρημένο, αυτό το χτένισμα αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στο hairstyling της σεζόν.</p> <p><strong>Συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα: 
  <p><strong>Κότσος XXL:</strong> Τα περίτεχνα σινιόν είναι πάντα in. Σε μια πολύ σγουρή βάση μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φουσκωτό, εντυπωσιακό κότσο ο οποίος σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα. 
  2 / 9

  Go wild: To afro look είναι η πιο ανατρεπτική πρόταση στο hairstyling. Τολμήστε το! Είναι σέξι και προσθέτει πόντους στο στυλ.

  Συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα: Χωρίστε τα μαλλιά σε λεπτές τουφίτσες και  στριφογυρίστε τες μια-μια σφιχτά σε τσιμπιδάκια (όπως στο πρώτο χτένισμα). Πατήστε μια- μια τις στριφογυρισμένες τούφες με το σίδερο ισιώματος πριν κοιμηθείτε. Το πρωί λύστε τα και κρεπάρετε τα ώστε να φριζάρει το ελικοειδές σχήμα της μπούκλας και να δείχνουν ακόμα πιο σγουρά.

   

  facebook twitter Instagram