Αυτά τα κοσμήματα θέλουν τα κορίτσια για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου

  Ο παντοτινός έρωτας είναι τόσο πολύτιμος που πρέπει να γιορτάζεται... Οι νέες σειρές της Links of London, Infinite Love και Pavé Alphabet & Number Charms, αποτελούν την τέλεια πρόταση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο.

  <p>Charm, Links of London.</p>
  <p>Βραχιόλι, Links of London.</p>
  5 / 6

  Charm, Links of London.

  Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Τα διαμάντια της Links of London σίγουρα κλέβουν καρδιές από το πρώτο κιόλας βλέμμα. Βασισμένη στην επιτυχία της συλλογής Infinite Love από ροζ χρυσό 18Κ, η Links of  London παρουσιάζει τη νέα σειρά κοσμημάτων από ασήμι. Κρύβει κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες και διακοσμημένα με το εμβληματικό μοτίβο-καρδιά της συλλογής, μοναδικά συνδυασμένο με το σύμβολο του άπειρου, εκφράζοντας έτσι τον αληθινό έρωτα που κρατάει για πάντα.

  Αν θέλετε κάτι πιο προσωπικό, τότε ανακαλύψτε τη συλλογή Pavé Alphabet & Number Charms, με γράμματα της αλφαβήτου και νούμερα. Επιλέξτε το αρχικό σας, ή του αγαπημένου σας, τον τυχερό σας αριθμό ή σχηματίστε το όνομά σας. Έτσι θα έχετε πάντα κοντά σας κάτι μοναδικό, κάτι που θα σας θυμίζει ένα πολύτιμο συναίσθημα. Τα πολύτιμα αυτά κοσμήματα συνδυάζονται υπέροχα με τις αλυσίδες των κολιέ της Links of London ή με τα εμβληματικά βραχιόλια από τις συλλογές Sweetie, Capture ή με το Amulet Cuff.

  Info: Βουκουρεστίου 7 Α, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217
  Golden Hall:  Λ. Κηφισίας 37 Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848
  Μητροπόλεως 46-48, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-239140
  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Luxury area, Intra Schengen, τηλ.: 210-3533560
  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος, Extra Schengen, τηλ.: 210-3533055
  Golden attica: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 211-1814019, www.linksoflondon.com/

   

  facebook twitter Instagram