Δώσε λάμψη στο στυλ σου με τα πιο θηλυκά κοσμήματα

  Ανανεώστε το στυλ σας με τη μοναδική συλλογή Reflexions της Pandora.

  Αυτό το φθινόπωρο, μια ξεχωριστή ιστορία σύγχρονης θηλυκότητας ξεδιπλώνεται. Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στυλ, η PANDORA παρουσιάζει την πρωτοποριακή συλλογή PANDORA Reflexions και εμπνέει για ακόμη μια φορά τις γυναίκες να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους!

  Τα χαρακτηριστικά της συλλογής αποτυπώνονται στο όνομά της:  Ένα X που εκφράζει τις λέξεις eXpression, eXcitement, eXperiences και eXceeding eXpectations. Η παιχνιδιάρικη συλλογή προσφέρει απεριόριστους τρόπους για να αναδείξετε τη θηλυκότητα και να εκφράσετε την προσωπικότητά σας, αποδεικνύοντας ότι η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα μας!

  Τα πρωτοποριακά βραχιόλια PANDORA Reflexions με επίπεδη πλέξη και ευέλικτο σχέδιο, σας προκαλούν να δημιουργήσετε το νέο σας στυλ με σιγουριά και δημιουργικότητα. Φορεμένα μόνα τους ή σε αμέτρητους συνδυασμούς με τα κομψά σύμβολα-clips, είναι ιδανικά για λαμπερές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. Τα σύμβολα-clips της συλλογής, είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν απόλυτα επάνω στο βραχιόλι και να παραμένουν στη θέση τους.

  Τα κοσμήματα της συλλογής  είναι διαθέσιμα σε τρεις υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις: μασίφ ασήμι 925ο, PANDORA Shine και PANDORA Rose.

  Ακολουθήστε την κυρίαρχη τάση της σεζόν και συνδυάστε διαφορετικά μέταλλα μεταξύ τους, για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας! Εμπνευστείτε στο www.pandora.net/ και στο www.pandorashop.gr/

  facebook twitter Instagram