Αυτά είναι τα κοσμήματα που φορούν τώρα όλες οι influencers

  Τα αξεσουάρ με ημιπολύτιμους λίθους και θεραπευτικούς κρυστάλλους είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί φέτος! Αποκωδικοποιήσαμε για εσάς τις ιδιότητες τους για να διαλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και διαλέξαμε τα ωραιότερα κομμάτια από το οnline shop του brand Bijou Bijou.

  φωτο: gypsetco/instagram
  ΑΧΑΤΗΣ
  Ιδιότητες: προστασία, δημιουργικότητα και αρμονία.
  Τι μου προσφέρει; Σας ταλαιπωρούν δυνατά συναισθήματα και δεν ξέρετε πως να διαχειριστείτε τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκύψουν; Εμπιστευτείτε τον αχάτη, τον λίθο που θα καθαρίσει και θα ισορροπήσει την ταραγμένη σας αύρα βοηθώντας σας να ξαναβρείτε τον εαυτό σας ενώ σας προστατεύει από αρνητική ενέργεια και τοξικές συμπεριφορές. Λέγεται πως είναι ιδανικός για μέλλουσες μαμάδες καθώς μπορεί να καταπραΰνει πρωινές ναυτίες ή ακόμα και να απαλύνει τους πόνους του τοκετού.
  Ποια να επιλέξω;
  Περιδέραιο με ροζ αχάτη, Bijou Bijou
  Περιδέραιο με δόντι από κίτρινο αχάτη, Bijou Bijou
  Περιδέραιο με ανοιτχό ροζ αχάτη, Bijou Bijou


  LAPIS LAZULI
  Ιδιότητες: αλήθεια, σοφία και δύναμη.
  Τι μου προσφέρει; Ο λίθος αυτός είναι συνδεδεμένος με την αριστοκρατία, την εξουσία και την δύναμη, και πιο συγκεκριμένα, την δύναμη που πηγάζει από μέσα μας. Λέγεται πως ο lapis lazuli μας φέρνει σε επικοινωνία με το τρίτο μας μάτι δηλαδή την διαίσθηση, επιτρέποντάς μας έτσι να ανοίξουμε νέους πνευματικούς ορίζοντες. Το αποτέλεσμα; Άμεση και ουσιαστική επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων μας.
  Ποιο να επιλέξω;
  Περιδέραιο με κρεμαστό από Lapis και πολύχρωμα κρύσταλλα, Bijou Bijou


  QUARTZ
  Ιδιότητες: διαλογισμός, ενέργεια και διαύγεια.
  Τι μου προσφέρει; Τα quartz, που συναντάμε σε πολλές μορφές και χρώματα, είναι από τους λίθους που δεν πρέπει να λείπουν από καμία συλλογή αφού έχουν την δυνατότητα να εντείνουν τις δράσεις άλλων λίθων. Μας βοηθούν επίσης να συνδεθούμε και να αναγνωρίσουμε τις πιο κρυφές μας σκέψεις, πράγμα πολύ βασικό κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Θέλετε να αναβιώσετε την ερωτική σας ζωή ή ψάχνετε ένα τονωτικό boost για την ρομαντική σας διάθεση; Η επιλογή είναι μια: ροζ quartz.
  Ποιο να επιλέξω;
  Περιδέραιο με κρεμαστό από ροζ quartz, Bijou Bijou
  Περιδέραιο με κρεμαστό από crystal quartz, Bijou Bijou
  Ασημένιο Κολιέ με λίθο gem, Bijou Bijou


  ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ
  Ιδιότητες: ηρεμία, θηλυκότητα και δημιουργική εσωστρέφεια.
  Τι μου προσφέρει; Πιάνετε συχνά το μυαλό σας να “τρέχει” σε υποχρεώσεις, δουλειές και σχέσεις με την ταχύτητα του φωτός; Η φεγγαρόπετρα λέγεται ότι θα σας ηρεμήσει, θα σας καθησυχάσει και θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε τις σκέψεις σας σε ρυθμούς που μπορείτε να διαχειριστείτε. Όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του, ο λίθος αυτός επηρεάζεται από την ενέργεια του φεγγαριού και έχει άκρως θηλυκό χαρακτήρα: λέγεται ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες για την γυναικεία ενέργεια, προστατεύει τις εγκύους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στην πορεία της ζωής τους ως μητέρες.
  Ποιο να επιλέξω;
  Περιδέραιο με φεγγαρόπετρα, Bijou Bijou


  ΤΥΡΚΟΥΑΖ
  Ιδιότητες: αποδοχή του εαυτού, ίαση και επικοινωνία με την φύση.
  Τι μου προσφέρει; Είναι πια σχεδόν κλισέ ότι όσοι αγαπούν το boho στυλ αγαπούν και τις τυρκουάζ πέτρες αλλά ίσως αυτό οφείλεται στις ιδιότητες του που μας καλούν να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Λέγεται πως προωθεί την ικανότητά μας να συνδεόμαστε με την φύση, την μοναδική της ομορφιά αλλά και την ηρεμία που μπορεί να προσφέρει σε σώμα και πνεύμα. Επίσης οι τυρκουάζ πέτρες, χάρη στην γυναικεία και αντρική ενέργεια που κουβαλούν, λέγεται πως επηρεάζουν θετικά και ζητήματα ρομαντικής φύσης.
  Ποιο να επιλέξω;
  Περιδέραιο με τυρκουάζ κρεμαστό, Bijou Bijou

   

   

   

   

  facebook twitter Instagram