Τα γυαλιά οράσεως αποκτούν χαρακτήρα

  Τα Theo Eyewear αλλάζουν όλα όσα ήξερες. Θα θέλεις σίγουρα να τα φορέσεις, ακόμα και αν δεν έχεις μυωπία.

  <p>Γυαλιά, Theo Eyewear.</p>
  1 / 5

  Γυαλιά, Theo Eyewear.

  Ποιος είπε πως τα γυαλιά οράσεως είναι βαρετά ή ότι δεν προσδίδουν στυλ; Μία από τις πιο ιδιαίτερες μάρκες που βρίσκεται διαθέσιμη στα καταστήματα Optical Papadiamantopoulos μας αποδεικνύει το αντίθετο, βάζοντας χρώμα στην καθημερινότητα μας! Ο λόγος για την ανατρεπτική εταιρία theo eyewear.

  Με σύνθημα το slogan «theo Loves You», το brand που έχει έδρα στο Βέλγιο ιδρύθηκε το 1989 από τους οπτομέτρες Wim Somers και Patrick Hoet. Έχοντας ήδη το δικό τους κατάστημα οπτικών, αποφάσισαν να σχεδιάσουν μία συλλογή ξεχωριστή και μακριά από τα mainstream πρότυπα της αγοράς. Το αποτέλεσμα ήταν μία ‘επαναστατική’, avant-garde collection που στοχεύει στην ανάδειξη της μοναδικότητας.

  Μία από τις πιο αγαπημένες μας συλλογές είναι η Outlines, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον furniture designer James Van Vossel, ο οποίος προσεγγίζει το σχεδιασμό των γυαλιών με έναν επαναστατικό τρόπο και ξεκινάει από το σχήμα των φακών για να καταλήξει στο design του σκελετού, αφήνοντας τους φακούς να καθορίσουν το τελικό σχήμα του προϊόντος.

  Ανατρεπτικά σχήματα και έντονα χρώματα είναι εκείνα που κάνουν τη συλλογή να ξεχωρίζει και να μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε γυαλιά οράσεως, κερδίζοντας στο λεπτό πολλούς πόντους στυλ! Εσύ θα το τολμούσες;
  Τα theo eyewear είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Optical Papadiamantopoulos σε Φιλοθέη, Κηφισιά, Γλυφάδα και Κολωνάκι.

  facebook twitter Instagram