Το πιο δυνατό event της μόδας έρχεται!

  Η FAB week σήμανε την έναρξη της νέας φθινοπωρινής season στο notos Θεσσαλονίκης!

  Το πιο δυνατό event της μόδας έρχεται!
  1 / 4

  Για μία ακόμη χρονιά το πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης, γιόρτασε μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων του FAB event, τη νέα φθινοπωρινή season με συμμάχους του, τη μόδα, την τέχνη και την ομορφιά!
  Η πρεμιέρα των Fab events ξεκίνησε με ένα διασκεδαστικό Cocktail Party το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα αστεράκια Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) και για κάθε φωτογραφία το notos προσέφερε στη φιλανθρωπική οργάνωση το αντίστοιχο ποσό!  
  Η Στοά Χιρς, στο πλαίσιο του event Fabulous Hands, διακοσμήθηκε με τους πίνακες του Θανάση Λάλα. Την ίδια μέρα ο πάντα δημιουργικός Θανάσης Λάλας, βρέθηκε στο notos Θεσσαλονίκης και ζωγράφισε live ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο απογειώνοντας το opening των εκδηλώσεων.

  Η ιδιαίτερη φωτογραφική έκθεση Wink Wink «Η μόδα μας κλείνει το μάτι», του Κώστα Αμοιρίδη, αποτέλεσε κυρίαρχο καλλιτεχνικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της Fab week. Πορτρέτα ανθρώπων που έχουν «υπηρετήσει» και εμπνεύσει τη μόδα με τη δική τους προσωπική αισθητική, αιωρούνταν για μια εβδομάδα στη Στοά Χιρς μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

  Στις 6 και 13 Οκτωβρίου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του  FAB event στα πλαίσια του concept “UR The Star”, όπου φωτογραφίζονταν μέσα από τη βιτρίνα του πολυκαταστήματος, πρωταγωνιστώντας στο δικό τους εξώφυλλο.

  Ειδικοί της μόδας, της διακόσμησης και της ομορφιάς  παρευρέθηκαν στα FAB masterclasses για να επιλύσουν όλες μας τις απορίες! Η hair&makeup artist Ηλέκτρα Κατσάρκα, ο πλαστικός χειρούργος Θανάσης Παπάς, οι αρχιτέκτονες Αθηνά Πεντεφούντα, Σταυρούλα Κλειδαριά, Νέλλυ Σαμαρά και Μαρία Συμεωνίδου, η διακοσμήτρια Δέσποινα Βαφειάδου, η στυλίστρια Ντόλυ Ζερβού και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Χριστίνα Κανατάκη ανέλαβαν τον συντονισμό των 3 masterclasses τα οποίο πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εκδηλώσεων.

  Η FABweek αποκορυφώθηκε με την καθιερωμένη πασαρέλα, η οποία ήταν «θέμα τιμής»! Το Fabwalk “The Tribute Edition” ήταν αφιερωμένο στα περιοδικά μόδας που πιστά τόσα χρόνια βαδίζουν πλάι στα πολυκαταστήματα notos. Η πασαρέλα «ντύθηκε» με εξώφυλλα, editorials, φωτογραφίσεις και ρεπορτάζ περιοδικών, σε μία προσπάθεια εξιστόρησης της μόδας με τον πιο μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να γίνει· την έναρξη μίας καινούριας εποχής!

  Αναπόσπαστα μέρη αυτού του εγχειρήματος ήταν για ακόμα μια χρονιά ο Στέφανος Μάλαμας, ο οποίος επιμελήθηκε τις στυλιστικές επιλογές μέσα από τις νέες collections αγαπημένων επώνυμων brands του πολυκαταστήματος notos και ο Οίκος Givenchy, που ανέλαβε την ανάδειξη των beauty looks των μοντέλων. Η Σοφιά Τουντούρη, η οποία παρουσίασε το Catwalk με το μοναδικό της στυλ, έκλεψε τις εντυπώσεις! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά στο πολυκατάστημα notos, εκεί που η καρδιά της μόδας χτυπά δυνατά!

  facebook twitter Instagram