Όμορφη κάτω από τον ήλιο

  Ανακάλυψε τα 20+1 όπλα για απόλυτη αντιηλιακή προστασία στην παραλία.

  Φωτογράφιση: Betties Diane
  <p>Γυαλιά ηλίου: the bigger the better!<br /> Οι πολωτικοί (polarized) φακοί με UV φίλτρα «στέκονται εμπόδιο» στις ακτίνες του ήλιου που ανακλώνται από οριζόντιες επιφάνειες κάθετα προς τα
  1 / 18

  H ώρα της παραλίας επιτέλους έφτασε! Αρκεί να φορέσεις το καινούριο σου μαγιό και να βουτήξεις στη χαλάρωση και την απόλαυση με στυλ. Για να χαρείς όμως ανέμελες την ηλιοθεραπεία, πρέπει να είσαι και ασφαλής. Η φρέσκια και νεανική σου εικόνα εξαρτάται από τη συμπεριφορά σου κάτω από τον ήλιο. Η προστασία της επιδερμίδας με αντιηλιακά προϊόντα που προλαμβάνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης είναι το άλφα και το ωμέγα. Κρέμες, λάδια, πούδρες, στικ, σπρέι, mineral συνθέσεις… Φέτος το μενού της προστασίας έχει απ' όλα! Η πληθώρα των προϊόντων που κυκλοφορούν στην αγορά εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις παρακάτω συμβουλές για το δέρμα και τη διατροφή σου από κορυφαίους ειδικούς, αυτό το καλοκαίρι θα σου μείνει αξέχαστο.

  Ψέκασε σωστά το αντιηλιακό σε σπρέι!
  «Για να σιγουρευτείς ότι θα έχεις την προστασία που αναγράφεται στο μπουκάλι, ψέκασε σε απόσταση ενός εκατοστού από το δέρμα σου, ανά περιοχές, και άπλωσε το προϊόν παντού και καλά», συμβουλεύει ο Joshua Zeichner, διευθυντής έρευνας στο τμήμα Δερματολογίας του Νοσοκομείου Mount Sinai της Νέας Υόρκης. 

  Εξόπλισε όλες τις τσάντες σας με αντιηλιακό
  Εκτός από την τσάντα της παραλίας, στην οποία έχεις το αντιηλιακό σε κανονικό μέγεθος, να θυμάσαι ότι μια αντιηλιακή πούδρα ή ένα στικ χωρούν ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι. Μην παραλείπεις, λοιπόν, να τα παίρνεις μαζί σου ώστε να προστατεύεσαι ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα.

  facebook twitter Instagram