Βραδινή περιποίηση: Όλοι οι νέοι σύμμαχοι για να δείχνετε υπέροχες

  Επενδύστε σε συνθέσεις που δρουν κατά τη διάρκεια του ύπνου και ξυπνήστε το πρωί με πιο όμορφο δέρμα, λαμπερά μαλλιά και ανεβασμένη διάθεση.

  Της Σόνιας Δρέσσιου
  <p>Απαραίτητη<br /> Η απαλή υφή της λιώνει στο δέρμα.<br /> Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας Global Youth All-Soft Night Cream του οίκου Givenchy.</p> <p> </p>
  1 / 9

  Ο βραδινός ύπνος είναι ιδιαίτερα ωφέλιμος για την επιδερμίδα μας. Σύμφωνα με μελέτες, το διάστημα από τις 11 το βράδυ έως τις 2 τα ξημερώματα είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του δέρματος. Κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι γυναίκες στην Κορέα, οι οποίες φημίζονται παγκοσμίως για τη φιλοσοφία που ακολουθούν στην ρουτίνα περιποίησής τους. Μέσα σε αυτές, λοιπόν, τις «χρυσές» ώρες, όπως τις ονομάζουν οι ίδιες χαρακτηριστικά, πραγματοποιείται η ανάπλαση των κυττάρων και η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, κύριοι υπεύθυνοι της νεανικής όψης. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα must-haves που ενισχύουν τους εσωτερικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας και καταπολεμούν τα σημάδια του χρόνου, για να έχετε έναν ακόμη καλό λόγο να κοιμηθείτε νωρίς.

  Φωτογραφία από pinterest.com

  facebook twitter Instagram