Οι beauty addicts τρελαίνονται γι' αυτό το ελιξίριο νεότητας

  Η φύση έκανε για μια ακόμη φορά το θαύμα της και από τα ολάνθιστα μοβ χωράφια της Κοζάνης τρύπωσε στο χρυσό, πολύτιμο μπουκάλι Golden Krocus της Κορρές. 

  <p>Γνωρίζετε ότι για τη συγκομιδή ενός κιλού αποξηραμένων στιγμάτων, απαιτούνται 150.000 άνθη- αναλογία που δικαίως αποδίδει στον Κρόκο Κοζάνης τον τίτλο του χρυσαφιού της ελληνικής γης; Το φρέσκ<p>Γνωρίζετε ότι για τη συγκομιδή ενός κιλού αποξηραμένων στιγμάτων, απαιτούνται 150.000 άνθη- αναλογία που δικαίως αποδίδει στον Κρόκο Κοζάνης τον τίτλο του χρυσαφιού της ελληνικής γης; Το φρέσκ
  1 / 4

  Σε ένα μικρό χωριό της Κοζάνης, τον Κρόκο, για λίγες μέρες μόνο μέσα στον Οκτώβριο, τα χωράφια από πράσινα γίνονται μοβ. Οι “γαλαζιούρες” όπως λένε οι ντόπιοι καλλιεργητές του σπάνιου Κρόκου Κοζάνης, τα ολάνθιστα μοβ λουλούδια που κοσμούν την ύπαιθρο τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, είναι ο πλούτος της Βόρειας Ελλάδας. Το brand Κορρές, πρωτοπόρο στην χρήση σπάνιων φυσικών συστατικών, επένδυσε στο εκχύλισμα των κόκκινων στιγμάτων του άνθους για το προϊόν αντιγήρανσης Golden Krocus- Χρυσός Κρόκος.  
   


   

  facebook twitter Instagram