Δείτε επίσης

   5 κανόνες χειμερινού στυλ που μάθαμε από την Carrie Bradshaw

   Γιατί όπως πάντα η cult σειρά έχεις τις απαντήσεις για στυλ που κερδίζει.

   φωτο: pinterest.com

    


   Faux fur παλτό

   Είναι τοπ τάση φέτος και συνδυάζεται με τα πάντα. Η Carrie το συνδύαζε με βραδινά φορέματα, τζην, ακόμα και με πιτζάμες. Ευτυχώς αυτή τη σεζόν οι επιλογές είναι αμέτρητες όσο σε designer όσο και σε πιο οικονομικά κομμάτια.

   φωτο: pinterest.com


   Τα 90s πλεκτά

   Φαρδιές γραμμές, σε παστέλ αποχρώσεις και πλεκτά φορέματα έκαναν θραύση την εποχή του Sex and the City. Φέτος οι τάσεις αυτές επιστρέφουν και μας προετοιμάζουν για τον πιο cosy χειμώνα.

   φωτο: pinterest.com


   Knee-high μπότες

   Μπορεί να επέλεγε χρώμα για τις περισσότερες χειμερινές της εμφανίσεις, δεν έλειψαν όμως και οι φορές που πόνταρε σε διαχρονικές μαύρε μπότες για να ολοκληρώσει ένα σύνολο. Εμείς σίγουρα θα την αντιγράψουμε αφού πρόκειται για κομμάτι που δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.


   Καρό λεπτομέρειες

   Ενώ το καλοκαίρι προτιμά τα φλοράλ, το χειμώνα επιλέγει να κάνει την διαφορά με καρό κομμάτια. Δεν υπάρχει ευκολότερη τάση να εντάξουμε στην συλλογή μας φέτος αφού το μοτίβο αυτό έχει επιστρέψει δυναμικά στην μόδα.

   φωτο: pinterest.com


   Θηλυκές φούστες

   Για την Carrie Bradshaw οι σέξυ φούστες είναι για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Δεν πτοείται από χαμηλές θερμοκρασίες και κάνει τους ωραιότερους συνδυασμούς. Εμείς λέμε ναι στους πειραματισμούς αυτούς και τονίζουμε το σεξαπίλ μας με κλάσικά κομμάτια.

   facebook twitter Instagram