Έτσι θα γίνεις και εσύ morning person

  Σε πιάνει άγχος στην σκέψη και μόνο ενός ακόμα πρωινού ξυπνήματος; Βρήκαμε 4 δοκιμασμένους τρόπους που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για την νέα μέρα... όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις!

  <p>φωτο: <a href= https://www.pinterest.co.uk/pin/146648531599431833/ target= _blank >pinterest.com</a></p>

  φωτο: pinterest.com

  1. Αντικατάστησε τον ενοχλητικό ήχο του ξυπνητηριού με ένα τραγούδι που αγαπάς και σε γεμίζει ενέργεια. Έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να πατήσεις το snooze και θα ξυπνήσεις με μουσική υπόκρουση που ταιριάζει με το γούστο σου. Όταν το βαρεθείς απλά πέρνα στο επόμενο κομμάτι.

  2. Προετοίμασε το πρωινό σου από το προηγούμενο βράδι. Οι επιλογές είναι άπειρες: από βρώμη με φρούτα και γιαούρτι μέχρι ένα λαχταριστό και χορταστικό σάντουιτς. Με τον τρόπο αυτό θα ανυπομονείς για το πρώτο γεύμα της ημέρας και θα σηκώνεσαι με μεγαλύτερη ευκολία από το κρεβάτι.

  3. Υιοθέτησε μια χαλαρωτική ιεροτελεστία για πριν τον ύπνο. Μπορείς να απολάυσεις την περιποίσης του προσώπου σου ακούγοντας μουσική ή να κάνεις χαλαρωτικές ασκήσεις γιόγκα για 10'. Φρόντισε επίσης να κλείσεις τον υπολογιστή σου τουλάχιστον μισή ώρα πριν ξαπλώσεις αφού λέγεται πως όσοι αποκοιμιούνται συντροφιά με ηλεκτρονικές συσκευές δεν απολαμβάνουν τον ποιοτικό ύπνο που χρειάζονται.

  4. Έχεις συνηθίσει να χτυπάς το κουμπάκι snooze; Κανένα πρόβλημα. Αντί όμως να γυρίσεις πλευρό και να ρισκάρεις να παρακοιμηθείς, αφιέρωσε αυτό το μεταβατικό δεκάλεπτο σε stretching που θα σε ξυπνήσει και θα σε γεμίσει ενέργεια πριν ακόμα σηκωθείς από το κρεβάτι.

  facebook twitter Instagram